Per celebrar-ho farem un sopar el pròxim 29 de novembre a les 20 h al restaurant La Lluna, carrer de Santa Anna, 20 de Barcelona.
Tots els socis esteu convidats, pels no socis i acompanyants el cost és de 35 euros.
Hi haurà sorpreses, bon ambient i molt bona companyia.
Més informació i reserves: 666829120 o e-mail athc@ath.cat
Us hi esperem.
Els assistents al sopar del 30 aniversari hauran de triar el segon plat a fer la reserva.
SEGUNDOS/SEGONS
BACALAO GRATINADO CON MUSELINA SUAVE DE AJOS CONFITADOS Y GRATEN DE PATATA (S/G)
BACALLÀ GRATINAT AMB MUSSOLINA SUAU D’ALLS CONFITATS I GRATEN DE PATATA (S/G)
LLATA DE TERNERA A BAJA TEMPERATURA CON SALSA CAFÉ DE PARÍS Y TRINCHAT DE LA CERDAÑA (S/G)
LLATA DE VEDELLA A BAIXA TEMPERATURA AMB SALSA CAFÈ DE PARÍS I TRINXAT DE LA CERDANYA (S/G)
TARTAR DE TERNERA CON MANTEQUILLA DE HIERBAS, TOSTADAS Y PIMIENTOS DEL PADRÓN (S/G)
TÀRTAR DE VEDELLA AMB MANTEGA D’HERBES, TORRADES I PEBROTS DEL PADRÓ (S/G)
GIGOT DE CORDERO CON PATATAS- VERDURAS SALTEADAS, SU JUGO Y AROMA DE MENTA Y EDAMAMES (S/G)
GIGOT DE XAI AMB PATATES- VERDURES SALTEJADA, EL SEU SUC I AROMA DE MENTA I EDAMAMES (S/G)
RISOTTO DE CEPS CON CALABAZA ECOLÓGICA, PARMESANO Y ACEITE DE TRUFA (S/G)
RISOTTO DE CEPS AMB CARABASSA ECOLÒGICA, PARMESÀ I OLI DE TÒFONA (S/G)
CANELÓN DE SALMÓN GRATINADO CON BECHAMEL DE AZAFRÁN, HUEVAS DE ARENQUE Y BROTES
CANELÓ DE SALMÓ GRATINAT AMB BEIXAMEL DE SAFRÀ, OUS D’ARENGADA I BROTS